Jobba hos oss

Pentair Thermal Management (en del av Pentair) är ledande inom elektriskt värmekablage, brandklassade specialkablage, och temperaturmätningssensorer för vitala industrier som energi, elproduktion, vatten, gruvdrift, kemi- och farmaceutisk industri, mat och dryck, bygg- och konstruktionsindustri. Pentair Thermal Management har en omfattande historia, en världsomspännande närvaro och fler än 3 000 anställda i över 50 länder.

Vi brinner för våra medarbetare, för att öka vår affärsandel och driva fram spetskompetensen inom företaget, samtidigt som vi lämnar ett positivt avtryck i det globala samhället. Om du är lika passionerad vad gäller det arbete du utför så uppmanar vi dig att komma och upptäcka en helt ny värld av möjligheter med Pentair.

Styrkan av att vara många

Pentair siktar på att växa och hantera sin affärsverksamhet med hjälp av en stark bas av mångfald och integration.

Vi tror på en arbetsmiljö med mångfald och integration som manar alla anställda att nå sin fulla potential, känna att de är respekterade, värderade och uppskattade för de personer de är, så att de både individuellt och kollektivt kan göra sitt allra bästa arbete.

Mångfald betyder i all enkelhet skillnad, inte bara i ålder, kön och rastillhörighet, utan även i tanke, stil, kultur, religion, bakgrund etc. Skillnader inom arbetskraften kan skapa en kreativ grogrund med koncept som innovation, nya idéer och starkt nytänkande som resultat.

Men skillnad, i sig själv, är ingen garanti för någonting. Det som kan vara avgörande är hur vi hanterar den skillnaden. För att hantera skillnaden, måste vi skapa en kultur som bygger på integration och som styr alla till att spegla den mångfald som finns hos våra kunder, en kultur som stärker innovationskraften och det kreativa tänkandet, och som stöder våra anställdas vilja att vara bäst på allting de gör. Vi tror fast på att vi genom mångfald kan få tillgång till de allra bästa anställda, och genom integration inspirera fram det bästa i vårt folk.

Inspired Solutions for a Changing World